The red shoes

UNA HISTÒRIA D’OBSESSIÓ, POSSESSIÓ I EL SOMNI D’UNA NENA…

La “magnífica versió del clàssic del cinema” de Matthew Bourne arriba als cinemes per primera vegada. Guanyadora de dos premis Olivier, The Xarxa Shoes és una història absolutament fascinant d’obsessió, possessió i el somni d’una nena de ser la millor ballarina del món. Victoria Page viu per a ballar, però les seves ambicions es converteixen en un camp de batalla entre els dos homes que inspiren la seva passió.
L’adaptació màgica de Matthew Bourne de la pel·lícula clàssica de Powell i Pressburger està ambientada amb la música del compositor de l’edat d’or de Hollywood Bernard Herrmann , la producció està orquestrada per Terry Davies, amb impressionants dissenys de Lez Brotherston. Filmada en viu en Sadler’s Wells a Londres especialment per a cinemes, està protagonitzada per Ashley Shaw com Victoria Page, Adam Cooper com Boris Lermontov i Dominic North com Julian Craster.

Dijous, 28 abril
20:00
10,00€
Diferit

Coreografia: Matthew Bourne

Música: Bernard Herrmann

Teatre:Sadler’s Wells, Londres

Duració de 97 minuts
A · Totes les edats Autoritzada per a tots els públics
Sessions no numerades

Covid-19

  • Ús obligatori de mascareta.
  • No és necessari passaport port covid.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>