Un aniversari de cine!

Espai per obrir regals i pastís . Adults entrada gratuïta

Busques un pla diferent per al teu aniversari? Al Cinema la Calàndria t ‘esperem per fer que el teu aniversari sigui molt especial per tu. Imagina’t-ho! Tots els teus amics, crispetes, refrescos, un munt de sorpreses i una entrada per veure la pel·lícula que prefereixes. Vine al Cinema La Calàndria i comparteix amb els teus amics una celebració inoblidable! 

 • El nombre mínim de nens i nenes assistents per celebrar l’aniversari de cine serà de 20 persones.

 • Els nens hauran d’anar acompanyats en tot moment d’ almenys un adult, els quals podran entrar gratuïtament.

 • L’elecció de la pel·lícula a projectar serà a convenir amb el gerent del cinema o bé es podrà lliurar una llista de pel·lícules per part del cinema i s’escollirà una d’elles.

 • La celebració de l’aniversari haurà de ser dissabte o diumenge al matí (11:00 – 11:30 h).

 • Cada nen obtindrà un “pack d’aniversari”, compost per l’entrada de la pel·lícula, crispetes salades petites i una beguda a escollir.

 • Al finalitzar la projecció de la pel·lícula, els nens i nenes podran gaudir durant 45minuts – 1 hora màxim, d’un pica-pica amb productes portats de casa i aprofitar per obrir els regals amb els seus pares i amics.

Contacta amb nosaltres si vol celebrar el teu aniversari

  Sobre el tractament de les seves dades personals

  Responsable » Cines La Calàndria S.L. és el responsable del fitxer de dades personals dels usuaris.

  Finalitat » Enviament d'informació i prospecció comercial referent a la nostra empresa així com realitzar estudis estadístics.

  Legitimació » En acceptar l'enviament d'aquest formulari electrònic dóna el seu consentiment a susdit enviament d'emails informatius.

  Destinataris » Proveïdors tecnològics de Cinema La Calàndria S.L.: CDMon com a proveïdor d'allotjament, Idilicstudio com a proveïdor de serveis Web, Mailchimp com a proveïdor de serveis de Newsletters. Acollits d'acord a la seguretat EU-US Privacy. Aquestes dades personals no seran cedides en cap cas a terceres companyies.

  Drets » Vostè té dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades personals.

  Més informació » Podeu consultar la informació detallada a la nostra pàgina web a http://www.cinemalacalandria.com/politica-proteccio-dades


  Cartellera propers dies