Contacta amb nosaltres si tens qualsevol dubte.

Per realitzar qualsevol consulta, pot posar-se en contacte amb nosaltres omplint el següent formulari. Ens posarem en contacte amb vosaltres en la major brevetat possible.

Formulari de contacte

  Sobre el tractament de les seves dades personals

  Responsable » Cines La Calàndria S.L. és el responsable del fitxer de dades personals dels usuaris.

  Finalitat » Enviament per correu electrònic de les entrades en nom de la persona que fa el regal a a persona destinatària. En cap cas es farà enviament d’informació i prospecció comercial referent a la nostra empresa a la persona que es fa el regal.

  Legitimació » La realització i posterior comanda d’aquest formulari electrònic dóna el seu consentiment per a enviar les entrades regal en el seu nom.

  Destinataris » Proveïdors tecnològics de Cinema La Calàndria S.L.: Clouding.io a proveïdor d’allotjament, Idilicstudio com a proveïdor de serveis Web, Mailchimp com a proveïdor de butlletins. Acollits d’acord a la seguretat EU-US Privacy. Aquestes dades personals no seran cedides en cap cas a terceres companyies.
  Drets » Vostè té dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades personals.

  Més informació » Podeu consultar la informació detallada a la nostra pàgina web a http://www.cinemalacalandria.com/politica-proteccio-dades